ANKARA / SİNCAN - Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS 2024

Nis

8. sınıf öğrencilerimize yönelik "Sınav kaygısı ve başetme yolları" konulu seminer çalışması yapılmıştır. Ayrıca sınav dönemi ebeveynliği ile ilgili broşür de sınıf watsapp gruplarından velilerimize gönderilmiştir.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik "Dikkat ve Odaklanma" konulu seminer çalışması yapılmıştır.

Şbt

Hedef LGS 2024 kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize yönelik, seminer yapıldı ve el broşürü dağıtıldı.

Ara

İlimizde yer alan en başarılı imam hatip lisesi olan Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında tanıtım filmi öğrencilerimize izletilmiştir. Aynı zamanda liselerin program çeşitliliğini gösteren afiş öğrencilerimize tanıtılmıştır.

Ara

Kas

Okulumuzda gerçekleştirilen birinci deneme sınavında 8. sınıf öğrencilerimiz arasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

May

8. sınıf öğrencilerimize yönelik, Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi'ne tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

May

Sınav kaygısı ile baş etme yolları ile ilgili 8. sınıf öğrencilerimize  ve velilerimize rehberlik servisi tarafından seminer çalışması yapılmıştır.