ANKARA / SİNCAN - Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Sincan ilçe müftümüz Musa UZUN değerler eğitimi kapsamında okulumuzda merhamet ve yardımlaşma konulu konferans verdi . Teşriflerinden ve emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ock

Floor Curling Okullar arası Ankara şampiyonasında okulumuz kızlar kategorisinde Elif Nur Gül, Beyza Özdemir, Berru Bayraktar Ankara 2. si ve  erkekler kategorisinde Muhammet Ali Yıldırım, Berat Al, Muhammed Emir Şahin ve Abdullah Özçelik Ankara 3. sü oldu.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürü Dr.Ahmet İŞLEYEN'in katılımıyla , Eryaman Şehit Okan Koç Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu koordinatörlüğünde gerçekleşen programda okulumuzu büyük bir özveri ile temsil eden 7/B sınıfından öğrencimiz Fatma Zehra Oruç'a  ve Danışman öğretmeni Nazlı GÜNÖZÜ' ne teşekkür ederiz.

Ara

Okul müdür yardımcımız Hasan Özdemir ile DKAB ders öğretmenimiz Nazlı Günözü, ilçe müftülüğünü ziyaret ederek, Gençlik koordinatörlüğümüz ve gençlik çalışmalarıyla alakalı bilgi aldılar.

Ara

Ankara'da yazar Şermin Yaşar tarafından açılan Kelime Müzesini ziyaret ettik. Ziyaretimizle birlikte öğrencilerimiz kelimelerin nerelerden geldiğini, yazımı karıştırılan kelimelerin neler olduğunu öğrendi. Ayrıca severek okudukları Şermin Yaşar'a ait Dedemin Bakkalı kitabına ait maket gördüler. Türklerin kullandığı alfabeleri öğrendiler. Müze gezisi sonunda hemen yanında bulunan Ankara Kalesinde birer hatıra fotoğrafı çekindik.

Ara

18 Aralık Dünya Arapça Günü okulumuz arapça öğretmeni Ayşe BÜYÜKÖZTÜRK ve 5/b sınıfı öğrencilerinin katılımıyla kutlanmıştır.

Ara

Malazgirt camii ve Diyanet gençlik merkezini ziyaret ettik. Din görevlimiz Adem kaya  hocamız caminin iç bölümlerini tanıttı ve  öğrencilerimize Cuma hutbe konusu olan 'merhamet' adlı vaazını irad etti. Caminin  gençlik merkezinde görevli hocamız Fatma kılıç ise  öğrencilerimize mescid i Aksa konulu puzzle yarışması ,kitap okuma ikram ve çeşitli  etkinlikler  yaptı. Programımızı verimli bir şekilde tamamladık.

Ara

15 Temmuz Şehitler Camii ve Diyanet Gençlik Merkezi'ni ziyaret ettik. Din görevlimiz Ferdi Cebeci hocamız caminin iç bölümlerini tanıttı ve  öğrencilerimize çeşitli makamlarda  ezan ve   Kuran-ı kerim dinletisinde bulundu. Caminin  gençlik merkezinde kitap okuma ikram, yarışma  ve çeşitli  etkinliklerle programımızı  tamamladık .

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle Türkiye genelinde "Yüzüncü Yıl Marş Yarışması" düzenlenmiş olup "Yüzüncü Yıl Marşı" oluşturuldu.

Kas

Kaymakamımız Levent Kılıç, yunus polisi olmak isteyen çocuğumuzun hayalini gerçekleştirdi.

Okulumuzda düzenlenen etkinlikte öğrencilere özel bir anı yaşatıldı.

Kaymakamımız Kılıç, Yunus polislerini okulumuza getirerek, öğrencimizin hayalindeki mesleği daha yakından tanımasına vesile oldu.

Kendilerine teşekkür ederiz.